Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pályázati felhívás

Az Ökopolisz Alapítvány pályázatot hirdet az alapítvány pénzügyes munkatárs feladatainak ellátására.

Főbb feladatok, munkák:

A pénzügyi munkatárs feladata a számlák teljes körű ügyintézése, nyilvántartása, formai ellenőrzése, banki átutalások, és a házi pénztár kezelése. A pénzügyi munkatárs végzi a havi bérszámfejtéshez szükséges anyagok, valamint a könyvelési anyag előkészítését a könyvelést és bérszámfejtést végző cég felé, tartja a kapcsolatot a könyvelő céggel és a könyvvizsgálóval. A feladatai közé tartozik továbbá az alapítvány által nyújtott pályázati támogatások pénzügyi elszámolásának szakmai ellenőrzése is.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Elvárásunk leendő munkatársunk irányában legalább középfokú szakirányú végzettség, legalább egy-két év pénzügyes területen szerzett tapasztalat, irodai szoftverek magabiztos használata, önálló és precíz munkavégzés, rugalmasság, büntetlen előélet. A pályázatnál előnyt jelent a mérlegképes könyvelői végzettség, vagy annak folyamatban lévő megszerzése, és állami számvevőszéki vizsgálatban szerzett tapasztalat.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Ha már van tapasztalata civil szervezet pénzügyeivel, vagy erőt érez magában annak szakszerű lebonyolításához, köztünk a helye!

Amit kínálunk:

Az azonnal betölthető, teljes munkaidős, határozatlan idejű, 3 hónapos próbaidővel induló pozícióra jelentkezni lehet 2023. május 7. 24.00 óráig a lengyel.szilvia@okopoliszalapitvany.hu e-mail címre küldött fényképes szakmai önéletrajzzal, a végzettséget igazoló dokumentumok másolatával, és motivációs levéllel, megjelölve a fizetési igényt és a munkába állás lehetséges időpontját. Az email tárgymezőben kérjük tüntessék fel, hogy „pénzügyes munkatárs”, valamint levelükhöz mellékeljék hozzájáruló nyilatkozatukat személyes adataik pályázati eljárással kapcsolatos kezeléséhez.

Bérezés és juttatások: Megegyezés szerint.
A munkavégzés helye: 1054 Budapest, Szemere utca 19.

© 2024 Ökopolisz Alapítvány. Minden jog fenntartva