ÖkoTanoda EU+ képzéssorozat: Fiatal, Európai, Zöld

A program részvételi alapon működő ismeretterjesztő, szervezet- és közösségfejlesztő képzéssorozat. Elsősorban olyan, 18-29 év közötti, angolul legalább középfokon jól beszélő fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az európai ügyek iránt, de ugyanakkor a gondolkodásmódjuk közel áll a fenntarthatósághoz és a zöld politikához.

A résztvevők 2021. október 8-10. között egy 3 napos képzésen vesznek részt, majd 2022. januárjában még egy szombati napon folytatódik a képzés. A két alkalom sikeres teljesítése után 2022. tavaszán egy brüsszeli tanulmányúton is részt vehetnek – mindezt díjmentesen!

Tervezett magyarországi képzési időpontok:
2021. október 8-10 (péntek délutántól vasárnap délutánig), Mátraháza-Sástón
2022. januárjában (szombati napon) 10:00 - 16:00 budapesti helyszínen
Brüsszeli tanulmányút:
A képzéseken tevékenyen résztvevők többnapos közös brüsszeli tanulmányútra is meghívást kapnak, amelyre 2022. márciusában kerül sor előreláthatóan.

További részletek és jelentkezés (2021. szeptember 12-ig) >> https://forms.gle/Vddn6gigZoBXNkHN9

Az ÖkoTanoda EU+ program részvételi alapon működő ismeretterjesztő, szervezet- és közösségfejlesztő képzéssorozat. Elsősorban olyan, 18-26 év közötti, angolul legalább középfokon jól beszélő fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az európai ügyek iránt, de ugyanakkor a gondolkodásmódjuk közel áll a fenntarthatósághoz és a zöld politikához.
A résztvevők 2021. október 8.-10. között egy 3 napos képzésen vesznek részt, majd 2022 januárjában még egy szombati napon folytatódik a képzés. A két alkalom sikeres teljesítése után 2022. tavaszán egy brüsszeli tanulmányúton is részt vehetnek – mindezt díjmentesen!
A részvételre azok jogosultak, akik érdemben kitöltik a pályázati lapot és a jelentkezési határidőt követően írásban visszaigazolást is kapnak.
Túljelentkezés esetén a jelentkezőket előszűrjük, a létszámkorlát miatt csak a legjobb 20 értékelést kapott pályázónak tudunk helyet biztosítani a képzésen.

**ENGLISH**
EcoTanoda EU+ training series: Young, European, Green

The EcoTanoda EU+ program is a participatory series of educational, organizational and community development trainings.

We are primarily looking for young people between the ages of 18 and 26 who speak at least intermediate English, who are interested in European affairs but at the same time have a mindset that is close to sustainability and green politics.

Planned training dates in Hungary:
October 8-10, 2020 (Friday afternoon to Sunday afternoon), Mátraháza-Sástó
January 2021 (Saturday) 10:00 - 16:00, Budapest location
Bussels study trip (BST):
Active participants will also be invited to a 5 days long joint study trip to Brussels, which is expected to take place in March 2022.

More details and application (September 12, 2021) >>https://forms.gle/Vddn6gigZoBXNkHN9

The EcoTanoda EU+ program is a participatory series of educational, organizational and community development trainings.
We are primarily looking for young people between the ages of 18 and 26 who speak at least intermediate English, who are interested in European affairs but at the same time have a mindset that is close to sustainability and green politics.
Participants will take part in a 3-day training from October 8 to 10, 2021.
Next session will be in January 2022 (a Saturday in Budapest) and finaly,
a study trip to Brussels during the spring of 2022 - all for free!
Those who fill in the application form and receive a written confirmation after the application deadline are eligible.
In case of over-application, the applicants will be pre-screened, due to the number limit.We can provide place for the top 20 applicants.