Pályázat programszervező munkakör betöltésére

Az Ökopolisz Alapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet programszervező munkatárs munkakör betöltésére

Az Ökopolisz Alapítvány célja az állampolgári tájékoztatás és tájékozódás javítása, a politikai kultúra fejlesztése, a közjó szolgálata, a közügyekben való állampolgári részvétel és az igazságosság széleskörű népszerűsítése révén.

A programszervező munkatárs munkakörébe tartozó lényeges feladatok: az Alapítvány művelődésszervezői és rendezvényszervezői munkájában való aktív részvétel, eseti és rendszeres programjainak szervezése, előkészítése, lebonyolítása, az ifjúsági és felnőtt ismeretterjesztő tevékenységek, továbbképzések koordinálása, nemzetközi programok szervezése, kapcsolattartás nemzetközi zöld szervezetekkel, kommunikációs és szakmai adminisztrációs feladatok ellátása, programdokumentációk készítése.

Mindezen feladatok ellátásához kreatív, nyitott, jól kommunikáló, és jó problémamegoldó, precízen dolgozó munkatársat keresünk, aki rendelkezik jogosítvánnyal is.

Elvárásunk leendő munkatársunk irányában felsőfokú szakirányú végzettség (környezetmérnök, környezettan vagy környezetvédelmi mérnök), rendezvényszervezés területén szerzett legalább 3 éves szakmai tapasztalat, angol nyelvtudás, számítógépes ismeretek (MS Office – irodai alkalmazások), büntetlen előélet.

A pályázatnál előnyt jelent budapesti és vidéki rendezvényhelyszínek ismerete.

Bérezés és juttatások: megegyezés szerint

A munkavégzés helye: Ökopolisz Alapítvány, 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 12-14.

Az azonnal betölthető, teljes munkaidős, határozatlan idejű, 3 hónapos próbaidővel induló pozícióra jelentkezni lehet 2020. szeptember 30. 24.00 óráig, az info@okopoliszalapitvany.hu e-mailcímre küldött fényképes szakmai önéletrajzzal, a végzettséget igazoló dokumentumok másolatával, és motivációs levéllel, megjelölve a fizetési igényt és a munkába állás lehetséges időpontját.

Az email tárgymezőben kérjük tüntessék fel, hogy „programszervező munkatárs”, valamint levelükhöz mellékeljék hozzájáruló nyilatkozatukat személyes adataik pályázati eljárással kapcsolatos kezeléséhez.