Ökomajális 2018

Arcfestés, kézműves foglalkozások, politikusok, kötetlen beszélgetések, közéleti és helyi közösségek - Ökomajális a Filozófusok kertjében a Gellért-hegyen. Május elsején 10:00 és 15:00 között.

Időpont: 2018. május 1. 10:00 - 15:00
Helyszín: Filozófusok kertje, Gellért-hegy

Ökomajális a Filozófusok kertjében

Remek helyszínt talált az Ökopolisz Alapítvány ahhoz, hogy méltó módon ünnepeljük meg május 1-jét. Várhatóan kellemes időjárás vár minden korosztályt egy igazán hangulatos ökopiknikre a Gellért-hegyen.

A kisebbeknek arcfestéssel és kézműves foglalkozással készülünk, míg a felnőtteket az LMP politikusai várják egy kötetlen beszélgetésre. Az eseményen az érdeklődők megismerhetik, hogy mit tehetünk azért, hogy a parlamentben és a közéletben végre a magyar emberek és a helyi közösségek valódi problémáiról legyen szó. Ha mindez nem érdekel, akkor hívj ki tollasmeccsre egy frissen megválasztott parlamenti képviselőt.

Mindenkit szeretettel várunk egy kötetlen közösségi eseményre fakultatív sportprogramokkal, ökopolitikai fogadóórával, ingyenes jógaoktatással és kellemes háttérzenével.

Találkozzunk a Filozófusok kertjében a Gellért-hegyen Május 1-jén.

Időpont: 2018. május 01. 10:00 - 2018. május 01. 15:00

Cím: Filozófusok kertje, Gellért-hegy