Nemzeti függetlenséget, megújuló Magyarországot!

Az Ökopolisz Alapítvány az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulójára rendezett kerekasztal-beszélgetésén a nemzeti szuverenitás kérdéskörét járjuk körbe meghívott vendégeinkkel.

Időpont: 2018. március 15. csütörtök, 12:00
Cím: Benczúr Hotel, Budapest terem, 1068 Budapest, Benczúr utca 35.

Mit üzen a ’48-as forradalom és szabadságharc a 21. század Magyarországának? Mekkora veszélyt jelent nemzeti függetlenségünkre a növekvő oroszbefolyás, mennyire teszi kiszolgáltatottá hazánkat a hosszútávú gázszerződések és a paksi beruházás nyomán kialakuló energiafüggőség? Nevezhetjük-e mindezt a hódítás új formájának? Milyen szövetségi rendszerben van esélyünk Magyarország megújítására? Milyen jövőt hozhat országunk számára, ha a kormány továbbra sem hagy fel a nyugati szövetségeseinkkel szemben folytatott ellenséges retorikával, miközben dübörög a keleti nyitás? Egyenrangúság vagy kiszolgáltatottság?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ az Ökopolisz Alapítvány március 15-i ünnepi rendezvényén Dömsödi Gáborral és meghívott vendégeivel.

KÉPGALÉRIA

Érkezés, regisztráció, szendvicsebéd

12:00 - 13:00 - Kerekasztal-beszélgetés
Jeszenszky Géza volt külügyminiszter
Gerő András történész
moderál: Dömsödi Gábor

13:00 - 13:45 - Ünnepi beszédek
Bod Péter Ákos, az MNB volt elnöke

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje

Az esemény ingyenes és sajtónyilvános, azonban regisztrációhoz között.

Időpont: 2018. március 15. 12:00 - 2018. március 15. 13:50

Cím: Hotel Benczúr, Budapest terem