Rendezvények

Gumiégető! Akarjuk? - Fórum a tisztánlátásért, Kaposvár

Kaposváron pirolízises gumiégető üzem megépítése fenyegeti a lakókat, ráadásul a tervet a városvezetés többsége is támogatja. Kedves Kaposváriak, jöjjenek el fórumunkra, ahol szakemberektől tájékozódhatnak az üzem kockázatairól!

Pannon pumák, skandináv modellek és a magyar valóság - Ökopódium Szél Bernadettel és Pogátsa Zoltánnal, Budapest

Pogátsa Zoltán közgazdász a most megjelenő könyve kapcsán beszélget Szél Bernadettel a Lehet Más a Politika társelnökével, azokról az európai modellekről, amelyek megfontolásra érdemesek Magyarország hosszú távú fenntartható növekedéséhez és jobbulásához.

Csernobil 30 - Láncreakció konferencia, Budapest

Csernobil 30: emlék- és jövőbe tekintő konferencia

Dolgozói szegénység - Ökopódium Plusz, Pécs

A dolgozói szegénység témájában hirdetett országjáró fórumunk Pécsre is megérkezik. Mert a napi 8 órás jövedelem sokak számára "éhen halni sok, megélni kevés", de nem csak tanárok és egészségügyi dolgozók vannak ezzel így, hanem sokan mások is.

Példaképtelenség - Ökopódium társadalmunk példaképeiről

„Régen minden jobb volt…”, „Ezek a mai fiatalok…” halljuk, vagy akár mondjuk is napi rendszerességgel. Kell-e valóban aggódnunk amiatt, hogy milyen viselkedésmintákat követnek ma a fiatalok? A médiából érkező viselkedésminták okai, vagy csak lenyomatai a társadalom viselkedésének?