Rendezvények

Népszavazástól választásig - Ökopódium, Budapest

Az október 2-i népszavazás a tartalmi megfontolásokon túl erőpróba is a pártoknak a 2018-as választás előtt. Mire enged következtetni a részvételi arány? Kit erősítenek az érvénytelenül szavazók? Konvertálható-e potenciális választóra az ellenzéki oldalról érkező nem szavazat? Egyáltalán, miről fognak beszélni a pártok a választásokig hátralevő alig másfél évben?

Törökország a puccs után - Ökopódium, Budapest

Mi történik Törökországban? Mi történt a puccs alatt? Szervezte azt valaki külföldről vagy a háttérből? Mennyire súlyos a helyzet kurd területeken? Lehet már polgárháborúnak nevezni, ami ott történik? Mi az oka a látványos orosz-török közeledésnek és mik a következményei? Hogyan hathat az egész geopolitikai felfordulás Magyarországra?

ÖKOtanoda 2016 képzés: jelentkezz szeptember 12-ig!

“Zöldebb Európát, európaibb zöldeket!” Fiatal közéleti aktivisták jelentkezését várjuk a hazai és európai képzésekre!

Hogyan tovább Magyarország? - Ökopódium, Győr

Hogyan tovább Magyarország? Tájkép csata közben: a magyar politika népszavazás előtt - elemzők és az LMP társelnöke szerint.

MUNKA és FENNTARTHATÓSÁG (WORK Out of the Box!) / MÉrték és Jó(l)lét 2016

2016. szept 1. 16:30 - CORVINUS Egyetem IV. Auditórium, Budapest, Fővám tér 8. MUNKA és FENNTARTHATÓSÁG (WORK Out of the Box!) /

Gumiégető! Akarjuk? - Fórum a tisztánlátásért, Kaposvár

Kaposváron pirolízises gumiégető üzem megépítése fenyegeti a lakókat, ráadásul a tervet a városvezetés többsége is támogatja. Kedves Kaposváriak, jöjjenek el fórumunkra, ahol szakemberektől tájékozódhatnak az üzem kockázatairól!

Pannon pumák, skandináv modellek és a magyar valóság - Ökopódium Szél Bernadettel és Pogátsa Zoltánnal, Budapest

Pogátsa Zoltán közgazdász a most megjelenő könyve kapcsán beszélget Szél Bernadettel a Lehet Más a Politika társelnökével, azokról az európai modellekről, amelyek megfontolásra érdemesek Magyarország hosszú távú fenntartható növekedéséhez és jobbulásához.