Rendezvények

Biztonság, méltóság, boldog időskor Magyarországon! - Ökopódium, Hajdúszoboszló

Az eddigi kormányok közel 10 éve nem emelték a minimálnyugdíjat, az idősek szegénysége pedig évről évre egyre kilátástalanabb. Muszáj ennek így lennie?

Paks2 - az évszázad üzlete, de kinek? Ökopódium, Budapest

Beszélgetés a Paks2 projektről a kormányzati propagandán túl, a tények világában szakértőkkel, államtitkárokkal, politikusokkal és újságírókkal.

4. ipari forradalom: zöld átalakulási folyamatok a foglalkoztatás világában - Ökopódium EU, Budapest

A Green European Foundation sorozatának hazai állomásán az Ökopolisz szervezésében járjuk körbe a 4. ipari forradalom lehetséges zöldítő hatásait a foglalkoztatás világára.

Minőségi oktatás - Ökopódium, Budapest

Az Ökopolisz Alapítvány az ENSZ 17 Fenntartható Fejlesztési Célja (SDG) magyarországi megvalósításának a lehetőségeit vizsgáló sorozatának következő állomása a minőségi oktatás témakörét járja körbe.

ÖkoTanoda EU+ 2017

Részvételi alapon működő ismeretterjesztő, szervezet- és közösségfejlesztő képzéssorozat

V. Ökopolisz Nyári Akadémia

Az Ökopolisz Alapítvány idei, immáron ötödik Nyári Akadémiáját ismét Felsőtárkányban rendezzük meg 2017. július 13-16. között. Mindösszesen 8000 forintért tartalmas 4 napot tölthetsz velünk!

Lényeglátó est - Puzsérral és Ungárral

Komoly vagy szórakoztató, de mindenképpen szenvedélyes beszélgetés közéletünk fontos ügyeiről.

Talajmegújító Mezőgazdaság - országos előadássorozat

A klímaváltozás miatt szélsőségesebb időjárás mellett kellene jó hozamokat elérni a szántással és vegyszerekkel tönkretett talajokon, de a legtöbb gazdaságban már hiába emelik a műtrágya mennyiségét, a hozamok már nem nőnek tovább, a növénykórtani és kártevőproblémák viszont erősödnek. Országos előadássorozatunkon azokat a termelési technológiákat ismerteti szakértőnk, amelyekkel igenis eredményesen vehetjük fel a harcot a változásokkal.

Leckéztetés az oktatásban - Ökopódium, Budapest

Az országos megmozdulások óta eltelt egy év, és a CEU-ra kihegyezett törvénymódosítás kapcsán ismét reflektorfénybe került a hazai oktatás kérdése. Immár az alap, a középfokú és a felsőoktatás háza táján is aggasztó jelenségek ütötték fel fejüket, és egyre-másra kerülnek az asztalra a megkérdőjelezhető javaslatok.

Konferencia a paksi bővítésről - Budapest

Van alternatívája, nincs alternatívája vagy csak alternatívája van?