Cikkek

„Csodavárással és hatalmi játékokkal nem lehet kormányt váltani” - Hír TV

Az ellenzéki összefogás esélyeit latolgatták az Ökopolisz Nyári Akadémiáján. A felsőtárkányi rendezvény kerekasztal-beszélgetésén Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője vett részt. A két politikus egyetértett abban, hogy csak együtt sikerülhet a kormányváltás, de az elhamarkodott megegyezések biztos bukáshoz vezetnek.

„A kompország kifejezés geopolitikai transzneműség” -

Szegeden tett „rendet a fejekben” a Lehet Más a Politika (LMP) rendezvényén a párt elnökségének tagja, Ungár Péter és Puzsér Róbert műsorvezető, szerkesztő. Az IH Rendezvényközpontban tartott eseményen elsősorban a párt által tematizált ügyekre helyezték a hangsúlyt, azaz a magyar-orosz viszonyra, valamint a korrupció témakörére. Kétszer is elhangzott Csurka István-idézet pozitív értelemben, a magyar kormány mellett pedig a Nyugatot is kritikával illették.

V. Ökopolisz Nyári Akadémia 2017

Az Ökopolisz Alapítvány idei, immáron ötödik Nyári Akadémiáját ismét Felsőtárkányban rendezzük meg 2017. július 13-16. között.