Helyi ügyek

STOP TANDÍJ!

A Fidesz ellenzékben még népszavazást kezdeményezett a tandíj ellen, kormányon viszont fizetőssé teszi az egyetemeket, és magánkézre juttatja az intézményeket.

Az Orbán-kormány tehát országszerte hátrányos helyzetű fiatalok ezreit fosztja meg a tanulás lehetőségétől: a probléma országos, de különösen sújtja az elmaradott térségek családjait.

Az Ökopolisz Alapítvány célja, hogy felhívja a figyelmet: minden fiatalnak joga van ahhoz, hogy megfelelő képzést kapjon, és szorgalmas munkával sikeres jövőt építsen fel önmaga és a családja számára.  Ha egyetértesz célkitűzésünkkel, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesítést tudjunk küldeni a témában szervezett eseményeinkről és akcióinkról. Adataid megadásával kifejezésre juttathatod azt is, hogy tiltakozol a felsőoktatás magánosítása és fizetőssé tétele ellen.

ÖKOPOLISZ ALAPÍTVÁNY HÍRLEVÉL

Tiltakozom a felsőoktatás magánosítása és fizetőssé tétele ellen, mert úgy gondolom, hogy minden fiatalnak lehetőséget kell biztosítani a tanulásra és a felemelkedésre! Ezért szeretnék hírlevélben tájékoztatást kapni az Ökopolisz Alapítványtól.

* kötelező kitölteni

Melyik helyi ügyre szeretne feliratkozni?

Az Ökopolisz Alapítvány ezen a linken olvasható Adatkezelési Tájékoztató alapján használja fel az Ön által itt megadott adatokat. Kérjük, pipálja ki az alábbi négyzetet, jelezve, hogy adatkezelési tájékoztatónkat megértette és hozzájárul adatai kezeléséhez a leírt módon.

Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, úgy bármikor leiratkozhat a hírlevelekben található "Leiratkozás" gombra kattintva, vagy jelezze leiratkozási szándékát az info@okopoliszalapitvany.hu email címen. A "Feliratkozás" gombra kattintva hozzájárul, hogy adatait az Adatvédelmi Tájékoztatónknak megfelelő módon kezeljük. Az Ökopolisz Alapítvány a Mailchimp rendszerét használja hírlevelei terjesztéséhez. A feliratkozással ön elfogadja, hogy a Mailchimp kezelje adatait. A Mailchimp adatkezelési elveiről ezen a linken olvashat bővebben.