Helyi ügyek

STOP ATOM! STOP URÁN!

A paksi szerződés értelmében az atomerőműben elhasznált radioaktív fűtőelemeket a Pécs központjától körülbelül 10 kilométerre lévő Bodán kiépítendő végleges atomhulladék-tárolóban helyeznék el.

Orbán Viktor miniszterelnök több alkalommal is ígéretet tett arra, hogy a pécsiek dönthetnek ebben a kérdésben, ugyanakkor sorra lesöpörtek minden olyan kezdeményezést, amely bevonta volna az itt élőket a döntéshozásba. A térségben élők és az egészséges környezethez való jog megóvása érdekében azonnal le kell állítani minden ezzel kapcsolatos beruházást!

Az Ökopolisz Alapítvány szerint mindent meg kell tenni a természet védelme és az emberek egészségének megőrzése érdekében. Ha egyetértesz velünk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesítést tudjunk küldeni a témában szervezett eseményeinkről és akcióinkról. Adataid megadásával kifejezésre juttathatod azt is, hogy tiltakozol a bodai atomtemető megépítése ellen.

ÖKOPOLISZ ALAPÍTVÁNY HÍRLEVÉL

Tiltakozom az ellen, hogy Pécs központjától 10 kilométerre megépítsék a bodai atomhulladék-tárolót, mert a térségben élőknek joguk van az egészséges környezethez. Ezért szeretnék hírlevélben tájékoztatást kapni az Ökopolisz Alapítványtól.

* kötelező kitölteni

Melyik helyi ügyre szeretne feliratkozni?

Az Ökopolisz Alapítvány ezen a linken olvasható Adatkezelési Tájékoztató alapján használja fel az Ön által itt megadott adatokat. Kérjük, pipálja ki az alábbi négyzetet, jelezve, hogy adatkezelési tájékoztatónkat megértette és hozzájárul adatai kezeléséhez a leírt módon.

Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, úgy bármikor leiratkozhat a hírlevelekben található "Leiratkozás" gombra kattintva, vagy jelezze leiratkozási szándékát az info@okopoliszalapitvany.hu email címen. A "Feliratkozás" gombra kattintva hozzájárul, hogy adatait az Adatvédelmi Tájékoztatónknak megfelelő módon kezeljük. Az Ökopolisz Alapítvány a Mailchimp rendszerét használja hírlevelei terjesztéséhez. A feliratkozással ön elfogadja, hogy a Mailchimp kezelje adatait. A Mailchimp adatkezelési elveiről ezen a linken olvashat bővebben.