Helyi ügyek

NEMET MONDUNK A RABSZOLGATÖRVÉNYRE!

A rabszolgatörvény bebizonyította, hogy a Fidesz a magyar munkavállalók és családok ellen dolgozik: a jogszabály országszerte rendkívül nehéz helyzetbe hozta a magyar munkavállalókat.

Az Ökopolisz Alapítvány úgy látja: széleskörű és alapos társadalmi egyeztetés nélkül egyetlen olyan törvényt sem lehet bevezetni, ami a multinacionális vállalatok érdekeit szolgálja ki, ahelyett, hogy az egyébként is egyre nehezebb helyzetben lévő magyar munkavállalókon segítene.

A 400 óra túlóra bizony egyet jelent modernkori rabszolgasággal, ami elfogadhatatlan egy demokratikus országban. Ha egyetértesz velünk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesítést tudjunk küldeni a témában szervezett eseményeinkről és akcióinkról. Adataid megadásával kifejezésre juttathatod azt is, hogy egyetértesz a törvény azonnali visszavonásának szükségességével.

ÖKOPOLISZ ALAPÍTVÁNY HÍRLEVÉL

Nemet mondok a rabszolgatörvényre, mert úgy gondolom, hogy a 400 óra túlóra ellentétes a magyar munkavállalók és családok érdekeivel. Ezért szeretnék hírlevélben tájékoztatást kapni az Ökopolisz Alapítványtól.

* kötelező kitölteni

Melyik helyi ügyre szeretne feliratkozni?

Az Ökopolisz Alapítvány ezen a linken olvasható Adatkezelési Tájékoztató alapján használja fel az Ön által itt megadott adatokat. Kérjük, pipálja ki az alábbi négyzetet, jelezve, hogy adatkezelési tájékoztatónkat megértette és hozzájárul adatai kezeléséhez a leírt módon.

Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, úgy bármikor leiratkozhat a hírlevelekben található "Leiratkozás" gombra kattintva, vagy jelezze leiratkozási szándékát az info@okopoliszalapitvany.hu email címen. A "Feliratkozás" gombra kattintva hozzájárul, hogy adatait az Adatvédelmi Tájékoztatónknak megfelelő módon kezeljük. Az Ökopolisz Alapítvány a Mailchimp rendszerét használja hírlevelei terjesztéséhez. A feliratkozással ön elfogadja, hogy a Mailchimp kezelje adatait. A Mailchimp adatkezelési elveiről ezen a linken olvashat bővebben.