Helyi ügyek

A MI OTTHONUNK. A MI ÜGYÜNK.

Minden városnak, településnek és utcának megvannak a maga ügyei: valahol akadozik a szemétszállítás vagy járhatatlanok az utak, máshol évtizedek óta szennyezi egy gyár a levegőt, vagy éppen egy veszélyes uránbányát akarnak létesíteni a közelben.

Az ország számos pontján mindennaposak a közlekedési dugók, tucatjával találni balesetveszélyes közúti átkelőhelyeket és összeomlás szélén álló kórházakat, és órákig lehetne sorolni, hogy hány helyen mérgezett a talaj és az ivóvíz. Sokszor döntenek a fejünk felett, a megkérdezésünk nélkül, pedig a mi otthonunkról, a mi ügyünkről van szó.

Az Ökopolisz Alapítvány egyik legfontosabb célkitűzése a részvételi demokrácia erősítése: szeretnénk felkarolni azokat a helyi és országos ügyeket, amelyekben igenis közösen kell döntenünk! Ha többet akarsz tudni a kezdeményezésről, iratkozz fel hírlevelünkre! Ha a te lakóhelyeden is van olyan ügy, amiben a helyi lakosok összefogására lenne szükség, írj nekünk az info@okopoliszalapitvany.hu címre, és segíteni fogunk!

ÖKOPOLISZ ALAPÍTVÁNY HÍRLEVÉL

* kötelező kitölteni

Melyik helyi ügyre szeretne feliratkozni?

Az Ökopolisz Alapítvány ezen a linken olvasható Adatkezelési Tájékoztató alapján használja fel az Ön által itt megadott adatokat. Kérjük, pipálja ki az alábbi négyzetet, jelezve, hogy adatkezelési tájékoztatónkat megértette és hozzájárul adatai kezeléséhez a leírt módon.

Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, úgy bármikor leiratkozhat a hírlevelekben található "Leiratkozás" gombra kattintva, vagy jelezze leiratkozási szándékát az info@okopoliszalapitvany.hu email címen. A "Feliratkozás" gombra kattintva hozzájárul, hogy adatait az Adatvédelmi Tájékoztatónknak megfelelő módon kezeljük. Az Ökopolisz Alapítvány a Mailchimp rendszerét használja hírlevelei terjesztéséhez. A feliratkozással ön elfogadja, hogy a Mailchimp kezelje adatait. A Mailchimp adatkezelési elveiről ezen a linken olvashat bővebben.